Renlive
Renlive är ett medicinskt hudvårdsmärke med noga utvalda ingredienser speciellt framtagna för att behandla olika hudproblem samt för att förebygga hudens åldrande. Produkterna passar även dig med lite känsligare hudtyp eller för dig som ställer höga krav på bra hudvård. Renlive använder sig endast av naturliga ingredienser och produceras vid beställning och endast i små mängder åt gången, detta för att ge högsta möjliga kvalité. Alla produkter är allergivänliga, noggrant testade och är fria från sillikon, vaselin och andra skadliga ämnen.

Gilda kompromissar aldrig när det kommer till kvaliteten på sina produkter. Produkterna innehåller en hög grad aktiva ingredienser och enbart råvaror med vetenskapligt bevisad effekt. Produkterna är under löpande utveckling och utgår ifrån de senaste forskningsrönen. Utvecklingen sker i samarbete med ledande kemister inom kosmetisk kemi, aromakemi och tillverkning av hudvård.

Mikroinkapslade vitaminer A- och E-vitamin samt Mentol och Havtornsolja i Gildas ansiktskrämer är skapade med hjälp av en unik RND™ (Release on Demand Technology) för att de ska bevaras färska. Tekniken isolerar ingredienserna i kapslar och det är först när dessa kommer i kontakt med huden och smörjs in som de brister och vitaminerna frigörs. Tester visar att hela 95-97 % av de mikroinkapslade, färska vitaminerna hamnar direkt på huden när den smörjs in.

Oljorna i Gildas produkter innehåller fettsyror som också finns naturligt i huden och liknar hudens eget byggmaterial. Det gör att huden lättare kan absorbera de vegetabiliska oljorna och tillgodogöra sig de vitaminer, antioxidanter och andra ämnen som finns i oljorna.


NovaLash Lashdoctor
En produkt som fungerar som Revitalash och Neulash som stärker och förlänger dina egna fransar. Skillnaden är att Lashdoctor inte innehåller någon glykol som får limmet att luckras upp och fransarna att släppa.
Så nu kan du ha fransförlängning plus använda förstärkning till dina egna fransar


NovaLash after care kit